Időjárás

Sapka, sál, kesztyű, télikabát: fagyveszély várható a következő napokban

Két hónapon át titokban tartotta, mi tett párjával a menyasszony

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Megölte idős vőlegényét, és csaknem két hónapig a holtteste mellett élt egy nő az Egyesült Államokban. A férfi halálára azután derült fény, hogy mostohalánya bejelentést tett a rendőrségen, miután hónapok óta nem tudta elérni. A hatóságok átvizsgálták a férfi otthonát, ahol megtalálták a holttestét. Az áldozat menyasszonya azt állította, hogy természetes úton hunyt el, de a nyomozók kiderítették, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett.

Kapcsolódó tartalom

Az esküdtszék bűnösnek találta a georgiai 46 éves Tabitha Zelida Woodot, aki megölte a vőlegényét, és két hónapon át a holttest mellett élt.

A hatóságok azután szereztek tudomást a 82 éves Leroy Franklin Kramer Jr. haláláról, hogy mostohalánya bejelentést tett a rendőrségen, miután több hónapja nem hallott felőle, és telefonon sem tudta elérni. A rendőrség kiment Kramer otthonához ellenőrizni a férfit, ahol megtalálták a holttestét. A vele élő Wood azt mondta a rendőröknek, hogy vőlegénye körülbelül két hónappal ezelőtt hunyt el, azóta a holttestével él.

Az orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat nem természetes úton hunyt el, halálát tompa tárggyal okozott traumás ütés okozta.

Az esküdtszék bűnösnek találta Woodot szándékos emberölésben, az áldozat halálának eltitkolásában és idős személy kizsákmányolásában.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még