Aktuális

Egy fegyveres túszejtő több embert megölt az Egyesült Államokban

Újabb sokkoló részletek derültek ki a 12 éves német kislány meggyilkolásáról

| Szerző: hirado.hu
Meggyilkolták osztálytársukat, majd hazamentek és felhívták Luise szüleit, hogy hazaért-e már, miközben tudták, hogy társuk holtan fekszik az erdőben. Majd másnap egy táncolós videót is megosztottak a TikTokon.

A német kislány, Luise még szombaton tűnt el, holtestét másnap találták meg, úgy tudni: több késszúrással végeztek vele. A gyilkosságot az áldozat két barátnője követte el.

Kapcsolódó tartalom

Az ügyészség az indítékról pusztán annyit közölt: azok a dolgok, amelyek gyermekeket ilyen súlyos bűncselekményre késztethetnek, egy felnőtt számára érthetetlenek lehetnek, de minden bizonnyal heves érzelmek játszottak szerepet.

Most újabb részletek derültek ki a szörnyű gyilkosságról.

A késelés után a lányok visszatértek a 13 éves lány házába. Ezt követően az idősebb lány felhívta Luise szüleit, és azt hazudta nekik, hogy Luise is elindult már haza. Majd az este folyamán az idősebb lány többször is telefonált a szülőknek, érdeklődve, hogy osztálytársa hazaért-e már, miközben tudta, hogy Luise sosem tér már haza.

Nem sokkal később egy sokkoló videó is napvilágra került egy német újságíró kutatómunkája nyomán. A felvételen a két elkövető látható, amint épp táncolnak. A felvételt feltehetően még szombaton készítették, miután hazatértek az erdőből a gyilkosság után.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség szerint a házkutatás és később a kihallgatás során a két lány egymásnak ellentmondó vallomást tett, végül mindketten beismerték, hogy ők szúrták le Luise-t.

A nyomozók egyelőre még nem találták meg a bűncselekményhez használt kést – olvasható a Daily Mail cikkében. 

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még