Aktuális

Egy fegyveres túszejtő több embert megölt az Egyesült Államokban

Házasságra kényszerítette unokatestvérével, majd meggyilkolta unokahúgát a pakisztáni férfi

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Meghozta ítéletét a napokban bíróság az ellen a férfi ellen, aki tavaly Angliában brutális módon megölte fiatal unokahúgát, majd a holttestét a szeméttelepre vitte. A hírek szerint a gyilkosnak legalább két évtizedet kell a rácsok mögött töltnie.

 

A 20 éves pakisztáni származású Somaiya Begum holttestére a rendőrség a gyilkosság után 11 nappal bukkant rá.

A nyugat-yorkshire-i rendőrség nemrég egy térfigyelő kamera felvételét is közzétette, amelyen látható, amint az 53 éves szintén pakisztáni Mohammed Taroos Khan a lány holttestét egy konténerben helyezi el éjszakára, mielőtt másnap a szeméttelepre viszi.

A férfi tettét tavaly júniusban a nyugat-yorkshire-i Bradfordban követte el. Miután a lány megtagadta a kényszerházasságot unokatestvérével, családon belüli erőszakra hivatkozva védelmi határozatot szerzett és elköltözött. Nagybátyja a határozat ellenére egy alkalommal rátámadt és megölte.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a holttest állapota miatt a halál okát pontosan nem lehetett megállapítani, a lány hátában azonban találtak egy fémhegyet, amely szúrás általi halálra enged következtetni.

A bírósági ítélet szerint a gyilkos legalább 25 évet ül majd börtönben.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Daily Mirror

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még