Időjárás

Érkezik a hidegfront és a fagy – térképen mutatjuk a hétvégi időjárást

Egy dzsungel is helyet kapott a világ legmenőbb repülőterén

| Szerző: hirado.hu
A világ egyik legklasszabb repülőterén trambulinok, vízesések és még egy hatalmas beltéri dzsungel is várja a látogatókat.

A világ legmenőbb repülőtere elképesztő ügyfélélménnyel büszkélkedhet, a turisták a csúszdáktól kezdve a labirintuson át a trambulinig szinte bármit kipróbálhatnak, sőt még dzsungeltúrára is indulhatnak.

A szingapúri Changi repülőtér Ázsia egyik legnagyobb repülőtere, sokkal többet kínál, mint a kényelem és a gyors ügyintézés, így nem csoda, hogy elnyerte a világ legjobb repülőtere díjat a Skytrax World Airport Awards 2023-as díjátadóján, amelyet a repülőtéri iparág Oscar-díjaként tartanak számon.

A hihetetlen szingapúri repülőtér a múltban több mint nyolcszor nyerte el a díját, rengeteg turista szervezi úgy a nyaralását, hogy megforduljanak ezen a repülőtéren, és egyáltalán nem bánják, ha a gépük akár több órát is késik, ugyanis van amivel elüssék az időt.

A Changi repülőtéren a trambulinok és a labirintus mellett helyet kapott a világ egyik legmagasabb csúszdája is. Aki pedig egy kis dzsungelkalandra vágyik, az barangolhat a repülőtéren kialakított beltéri dzsungelben, és megcsodálhatja a több méteres vizezést is.

A látnivalók nemcsak az izgalomra vágyókat elégítik ki, tökéletes helyszín a kultúra kedvelői számára is, ugyanis színházi előadások is megtekinthetők itt.

Az egyes és hármas terminálon gyermekjátszóterek, imaszobák, valamint zuhanyzók és wellness-szolgáltatások találhatók. Ráadásul van napraforgó- és pillangókert is – olvasható a Daily Star cikkében. 

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még