Aktuális

Egy friss kutatás szerint Trump kiütné Bident

Barátnője szeme láttára rabolták el, felfoghatatlan, amit a férfival tettek

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Hat napon át kínoztak elrablói egy 26 éves ausztrál férfit, akit alvás közben a barátnője mellől raboltak el az új-dél-walesi Sydney-ben.

 

A rendőrség közlése szerint a pöröllyel, pisztollyal és poroltóval felfegyverkezett férfiak levonszolták a lépcsőn áldozatukat, majd átdobták a kerítésen, a barátnője szeme láttára egy autóba tuszkolták és elhajtottak vele.

A férfi elmondta, hogy többször is megverték, legalább három fogát kihúzták egy fogóval, de volt, hogy pisztolyt nyomtak le a torkán, és közben videóra vették, ahogy segítségért könyörög.

A hírek szerint az ügyben hat 19 és 21 év közötti elkövetőt tartóztattak le. A csoport valószínűleg egy bűnszervezethez tartozott, amely ötmillió dolláros váltságdíjat követelt az elrabolt életéért cserébe.

A rendőrök hat nappal később találtak rá a férfira egy lepusztult házban. Megkötözték, az arcát eltakarták, a testét sérülések borították.

A rendőrség közölte, hogy az emberrablás pontos indítékát még vizsgálják, az ausztrál sajtóban megjelent hírek szerint viszont a bűncselekmény mögött a férfi egyik rokonának félresikerült drogügylete állhatott.

A brit Daily Mail cikke szerint az elrabolt férfi barátnője a TikTokon és Instagramon több százezer követővel rendelkező influenszer, Angel Bowyer, aki három éve csodás fogyásával került a bulvárlapokba. A lány rokona pedig kriptovalutával kereskedik és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, így tőle követelték az elrabolt férfiért a váltságdíjat.

Érdekesség, hogy a nő közösségi oldalai mostanra elérhetetlenné váltak.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: BBC, Daily Mail

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még