Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Hónapokon át a fagyos garázsban altatta a gyerekeket, bekövetkezett a tragédia

| Szerző: hirado.hu
Gyilkosság vádjában bűnösnek találtak egy nőt az Egyesült Államokban, aki arra kényszerítette mostohafiait, hogy hónapokon át a fűtetlen, fagyos garázsban aludjanak. A nő egyik nap a hátsó udvarban hideg vízzel mosdatta meg a nyolcéves kisfiút, majd beküldte a garázsba, de a gyerek hipotermiás lett, és nem élte túl az estét. A nőt bűnösnek találták gyilkosságban és gyermek jólétének veszélyeztetésében, 25 évtől életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat.

Kapcsolódó tartalom

Bűnösnek találtak egy Center Moriches-i nőt gyilkosság vádjában, nyolcéves mostohafia halálában játszott szerepe miatt. A vádak szerint a 45 éves Angela Pollina arra kényszerítette fiait, Thomas Valvát és bátyját, Anthonyt, hogy hónapokon át egy fűtetlen garázsban, takaró nélkül, fagypont alatti hőmérsékleten aludjanak.

„Az a kegyetlenség, amelyet Thomasnak és testvérének el kellett viselnie a vádlott érzéketlen és önző magatartása miatt, elborzasztó” – mondta Raymond A. Tierney Suffolk megyei kerületi ügyész.

Tierney szerint a tárgyaláson felsorakoztatott bizonyítékok egyértelműen mutatják, hogy a vádlott tudatosan figyelmen kívül hagyta mostohafiai jólétét, ami végül Thomas halálához vezetett.

Pollina több üzenetet is váltott jegyesével, a fiúk apjával arról, hogy ragaszkodik hozzá, hogy mindkét gyerek a garázsban aludjon, és ne használhassák a benti fürdőszobát. 2020 januárjában, a Thomas halálát megelőző éjszakán 16 órán át voltak a garázsban a gyerekek, miután hazaértek az iskolából.

Nem volt fűtés, a fiúk nem tudtak mosdóba menni, nem volt takarójuk, sem matracuk. Két órával a fiú halála előtt Pollina a hátsó udvarban hideg vízzel mosdatta meg Thomast.

Az orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat halálát hipotermia okozta.

Kapcsolódó tartalom

Pollinát bűnösnek találták gyilkosságban és gyermek jólétének veszélyeztetésében. A tervek szerint április 11-én jelenik meg a bíróságon ítélethirdetésre, 25 évtől életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még