Baleset

Információval rendelkezők segítségét kéri a rendőrség az M1-esen történt tömegbaleset ügyében

„B-listázzák” a nagyváros rendőreit – egy Soros-szervezet ügyésznője áll a háttérben

| Szerző: hirado.hu
Egy volt St. Louis-i gyilkossági nyomozó, aki 26 éve dolgozik a rendőrségnél, a Fox News amerikai hírtelevíziónak elmondta, hogy miként rakta őt fel egy Soros György által támogatott ügyész az úgynevezett „kizárási listára”, amely gyakorlatilag megakadályozza, hogy az oda felkerült rendőrök részt vegyenek a büntetőjogi eljárásokban. Az immár több mint ezer kilépett rendőr a bűnüldözést, Soros embere a bűnözőket támogatta.

 

Nem ajánlaná a fiataloknak a rendőri pályát Roger Murphy St Lous-i nyomozó, aki a Missouri és a Mississippi folyók találkozásánál fekvő városban több mint 26 évet szolgált le, amikor váratlanul felkerült a

Soros György által támogatott kerületi ügyész, Kimberly Gardner hírhedt kizárási listájára.

Kapcsolódó tartalom

Soros embere jött – csaknem ezer rendőr távozott

A St. Louis-i Rendőrségi Nyugdíjfolyósító Igazgatóság adatai szerint körülbelül 819 rendőr hagyta el az osztályt nagyjából akkor, amikor Gardner 2017-ben hivatalba lépett. Az osztály 2017 és 2019 között évente átlagosan 119 rendőrt veszített el. 2020-ban 129 rendőr hagyta el a testületet, 2021-ben pedig további 174 távozott.

 

Gardner hivatala olyan rendőröket helyez a listára – amelyet 2018-ban hoztak létre –, akikről valamilyen okból úgy gondolják, hogy „megbízhatatlanok és elfogultak.”

A kerületi ügyésznő a Soros által támogatott Vera Institute of Justice-t használja fel a büntető igazságszolgáltatási rendszer átalakítására St. Louis-ban, annak állítólagos „rasszizmusa” miatt.

Cenzúrahivatalként működő ügyészség

Murphy közölte: személyes Facebook-oldalán tett ki két bejegyzést, ez okozta feketelistára kerülését. A rendőr az ügyész bűnözésellenes megközelítését hiányolta.

Kapcsolódó tartalom

„Miért kellett az ügyésznek titkos listát készítenie rólam? Összesen 26 és fél évet húztam le.

Nyissák meg az összes ügyemet! Miért nem teszi meg ezt az ügyész? Egyszerű a válasz: azért, mert hazudik. Ez egy politikai trükk volt: Gardner kevesebb rendőrt akart a rendőrségen, hiszen így fel tudja mutatni (a megbízóinak), hogy csökkent a letartóztatások száma” – érvelt a nyomozó, aki 2021-ben beadta nyugdíjaztatását, megunván a rá kényszerített tétlenséget.

Az áldozatok bűnügyi előéletét vizsgálják

A Fox Newsnak elmondta: az ügyésznő jóvoltából eljutottak odáig, hogy nem az elkövetők, hanem az áldozatok bűnügyi előéletét vizsgálták. Például föl kellett deríteni egy gyilkossági ügy áldozatánál, hogy korábban egy nőt bántalmazott.

Mi több: a Vera Intézettel való együttműködés feltétele volt, hogy nem vizsgálják az elkövetők bűnügyi hátterét.

A Soros által támogatott szerv álláspontja szerint ugyanis a rendőrség már eleve rasszista, és a (többnyire afroamerikai) bűnelkövetők a rendőrök elfogultsága okán rendelkeznek büntetett előélettel.

Az, hogy a bűnözőket visszaengedik az utcára, arra ösztönzi a fiatalkorúakat, hogy nyugodtan rálőjenek a rendőrökre, kiskorúként ugyanis még kevesebb következménnyel kell számolniuk – tette hozzá a nyugalmazott nyomozó.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még