Aktuális

Fegyveres férfi ejtette túszul egy busz utasait Rio de Janeiróban

Hollandiában 12 év börtönre ítélt a bíróság egy párt gyermekek szexuális bántalmazása miatt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy holland bíróság 12 éves börtönbüntetést szabott ki egy limburgi párra, akik szexuálisan bántalmaztak hét, 1 és 6 év közötti gyermeket – írta az NlTimes hírportál hétfőn.

Az ítélet szerint az elítéltek előre megfontolt szándékkal követték el a bűncselekményeket 2019 és 2021 között.

A páros női tagja az 54 éves Nancy D. egy online platformon keresztül jelentkezett gyermekfelügyeleti munkára. Vallomása szerint, legalább húsz alkalommal követett el szexuális bántalmazást áldozatain, miközben társa, az 59 éves Peter S. webkamerán keresztül figyelte, és utasításokat adott a nőnek, amelyeket a nő végrehajtott. Az asszony külön videókat is készített férje számára, amikor a férfi nem tudta a bántalmazásokat „élőben” figyelni.

„Ettől az ügytől feláll az ember hátán a szőr. Ez egy undorító ügy és keresve se lehetne gyomorforgatóbbat találni”

– fogalmazott az egyik tárgyalási napon az illetékes ügyész.

A bíróság szerint a férfinak irányító szerepe volt a bűncselekmények elkövetésében, őt a bíróság börtönbüntetése letöltése után, pszichiátriai kezelésre is kötelezte. A páros 2018-ban találkozott, és 2021-ben bukott le, miután egy kétéves kislány szülei véletlenül megtalálták a visszaélésekről készült felvételeket.

Az ügyben eljáró ügyészség 15 év börtönt és mindkét vádlottnak pszichiátria kényszergyógykezelést javasolt. Míg a férfit a végső ítélet erre kötelezi, a nőnek viselkedésterápián kell részt vennie.

A bántalmazott gyermekek szülei ügyvédjükön keresztül csalódottságukat fejezték ki az ítélet miatt, amelyet túl enyhének tartanak. A nő a tárgyaláson minden vádpontban beismerte bűnösségét, a férfi több vádpontban is ártatlannak vallotta magát.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még