Megrázó

Késsel mészárolta le egy Srí Lanka-i diák az őt vendégül látó kanadai családot

Öngyilkos gondolatai lettek a diáklánynak, akit fiúként kezelt a tanárnője

| Szerző: hirado.hu
Bepereltek egy New York-i tanárt, mert állítólag manipulált egy ötödikes kislányt, hogy a szülei beleegyezése nélkül változtasson nemet, holott a gyermek nem érzett erre semmilyen hajlandóságot.

 

A kilencéves gyermek, akit egy Debra Rosenquist nevű tanár tanított a Long Island-i Terryville Road Általános Iskolában, lánynak vallja magát, de az osztályban fiúnak szólították, és férfi névmással illették.

Az elmarasztaló perben azt állítják, hogy Rosenquist 2021 októberében kezdte el az ötödikes gyereket „Leónak” szólítani, és fiú névmásokkal illetni a lányt az óráin – a lány szüleinek tudta nélkül.

Csak hónapokkal később, 2022 januárjában – amikor a kislányt rajtakapták, hogy egy öngyilkos lány képét rajzolta le „Meg akarom ölni magam” felirattal – értesítették a szüleit arról, hogy az iskolában fiúként kezelik.

Rosenquist állítólag olyan LMBTQ-könyvekből is felolvasott, amelyek nem szerepeltek az iskolai körzet tantervében, és azt mondta a diákjainak, hogy próbáljanak meg melegek lenni, még akkor is, ha nem azok.

A gyermek ezután találkozott a kerületi pszichológussal, és elmondta neki, hogy összezavarodott a nemi identitásával kapcsolatban.

Nem sokkal később a gyermek szülei megkeresték a többi szülőt. Kiderült, hogy Rosenquist nemcsak túllépte a tanterv keretét, és a transzneműségről tanította a gyerekeket, hanem aktívan bátorította az ötödikeseket, hogy próbálják ki, hogy melegek.

Rosenquist a tanterven kívül a saját programját követte, és a tantervben nem szereplő, a nemekről és a szexualitásról szóló képeskönyvből olvasott fel a diákjainak.

Felolvasta nekik a When Aidan Became a Brother (Amikor Aidan testvér lett) című könyvet is, mely az átmenetről, a műtétről és a hormonkezelésekről szólt, és szintén nem szerepelt a tantervben.

A szülők ügyvédje, Debra L. Wabnik a Daily Mailnek elmondta: „Debra Rosenquist manipulált egy tizenéves korú lányt, hogy megváltoztassa nemi identitását, miközben a gyermek nem érzett erre semmilyen hajlandóságot.”

Forrás: Daily Mail

A kiemelt képünk illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még