Fontos

Orbán Viktor: Találkozzunk március 15-én a Nemzeti Múzeumnál!

Eladó a horrorház, ahol a máig megoldatlan rejtélyes gyilkosság történt

| Szerző: hirado.hu
Eladó JonBenét Ramsey családi háza, ahol a szépségkirálynőt meggyilkolták. A coloradói házat, ahol a hatéves kislányt 1996-ban holtan találták, közel 7 millió dollárért árulják.

Közel 7 millió dollárért kínálják eladásra azt a házat, amelynek pincéjében 1996-ban megtalálták a hatéves szépségkirálynő, JonBenét Ramsey holttestét.

Kapcsolódó tartalom

A kolumbiai Boulderben található 5 hálószobás, 7 240 négyzetméteres ház újra eladósorba került. 2008 óta már többször talált új gazdára, legutóbb 2014-ben, akkor közel 2 millió dollárt kértek érte.

Ramseyék eredetileg 1991-ben vásárolták meg a házat, majd 1998-ban eladták egy befektetői csoportnak. Ezt követően, 2001-ben tereprendezést végeztek, magas fákat ültettek, és kerítést emeltek a kíváncsiskodók elriasztására miatt – írja a People.

JonBenét Ramsey a ’90-es évek elején egész Amerika-szerte ismert volt, a kislány kisbaba kora óta rutinos szépségversenyzőnek számított. 1996 karácsonyán azonban brutálisan meggyilkolták otthonában, az elkövető kilétére a mai napig nem derült fény.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még