Fontos

Orbán Viktor a legerősebb észak-macedón párt vezetőjével tárgyalt

Tizenhárom diákot vettek őrizetbe egy iskolai tömegverekedés kapcsán

| Szerző: hirado.hu
Tömegverekedés tört ki egy amerikai középiskolában csütörtökön. Az intézmény szerint több diák szóváltásba keveredett egymással, de a nézeteltérés elfajult. A helyszínre érkező rendőrök tizenhárom fiatalt vettek őrizetbe. Egy diák könnyebben megsérült a verekedésben, őt kórházba szállították.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség 13 diákot vett őrizetbe, miután tömegverekedés tört ki egy arkansasi középiskolában. Az incidens után egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

A rendőrség közölte, hogy zavargás tört ki a Little Rockban található Hall Steam Magnet középiskolában. Az intézményben több helyen is verekedés tört ki a diákok között, az elkövetők anyagi kárt is okoztak.

A rendőrök biztosították a helyszínt, és nyomozást indítottak az ügyben.

„A helyszínen tizenhárom személyt tartóztattak le a rendőrök: egy embert bűncselekményt zavargásra való felbujtásért, tizenkét fiatalt pedig rendbontásért tartóztattak le”

– közölték a helyi hatóságok.

Az iskola hangüzenetben tájékoztatta a szülőket arról, hogy két tanítási óra között szóváltás történt több diák között, amit szintén több nagyobb csoport nézett. A vita azonban verekedésig fajult.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: ABC News

Ajánljuk még