Aktuális

Orbán Viktor: Adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei

Biden újra megbotlott az elnöki gép lépcsőin – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Az Egyesült Államok elnökének nem először jelentett nehézséget megmászni az Air Force One lépcsőit. Van, aki szerint a nyolcvanéves Joe Biden komoly rizikónak teszi ki a testét minden lépcsőzés alkalmával.

A világ egyik vezető nagyhatalmának első embere vasárnap ismét kellemetlen pillanatokat élt át, amikor újra megbotlott az elnöki gépre való felszállás közben.


Biden botlásával kapcsolatban a Breitbart emlékeztetett rá – az amerikai betegség-ellenőrzési és -megelőzési központra (CDC) hivatkozva –, hogy a

65 éves vagy idősebb felnőttek esetében egy esésnek jelentős kockázatai vannak.

Kapcsolódó tartalom

Az esések gyakoriak és költségesek, különösen a 65 éves és idősebb amerikaiak körében, azonban megelőzhetők, és nem kell, hogy az öregedés elkerülhetetlen velejárói legyenek – hívja fel a figyelmet a Breitbart.

A portál azt is hozzátette, az Egyesült Államokban minden második másodpercben elesik egy idősebb, 65 év feletti felnőtt, az esések az egyik vezető halálokot jelentik a korcsoportban.

Ugyan Joe Biden fizikai állapotát korábban szolgálatra alkalmasnak nyilvánították, a Breitbart arra is emlékeztet, hogy

Biden merev, neuropátiás lábai miatt járászavarban szenved.

A portál cikke szerint ez felveti a kérdést: az amerikai szolgálatok miért nem gondoskodnak róla, hogy valaki Biden közelében legyen, amikor az ország első embere megpróbálja megmászni az elnöki gép lépcsőit?

Mint ismert, Joe Bident korábban már többször is lefilmezték, ahogy megbotlik az Air Force One-ra való felszállás közben.

Íme egy korábbi alkalom:

És alább tekinthető meg egy másik eset, ami februárban történt:

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/AP/Carolyn Kaster)

Ajánljuk még