Aktuális

Kukucs! Azt hitte, így majd nem veszik észre a ráckevei zsaruk

Hidvéghi Balázs: Fegyverszállítások helyett békét!

Elfogadhatatlannak tartja az Európai Parlament (EP) elnökének háborúpárti kijelentéseit Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben a fideszes politikus Roberta Metsola EP-elnök szavaira reagálva közölte: „nem engedhetjük, hogy a brüsszeli politikusok felelőtlen kijelentései még jobban belesodorják Európát a fegyveres konfliktusba és világháború kitörése felé lökjék a világot”.

Kapcsolódó tartalom

Az európai parlamenti elnök tagállamoknak címzett felhívása a további fegyverszállításokról a háború eszkalációjához, további vérontáshoz, még több emberáldozathoz vezet – írta.

Nem fegyverekre hanem azonnali tűzszünetre van szükség!” – fogalmazott.

Közlése szerint, „Magyarország továbbra is a béke pártján áll, és nem fogjuk megengedni a háborúpárti politikusoknak, hogy belerángassanak bennünket a háborúba. Ezért ellenállunk a brüsszeli nyomásnak, hogy megvédhessük a magyar emberek biztonságát” – hangsúlyozta.

A Fidesz és a KDNP képviselői mindent megtesznek annak érdekében, hogy ebből a háborúból Magyarország kimaradjon – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még