Aktuális

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait és nyereményeit

Videón a szörnyű jelenet: autó elé lökte a biciklist a feldühödött gyalogos

| Szerző: hirado.hu
Három év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy mozgásában korlátozott és gyengén látó nőt Angliában, mert halálos balesetet idézett elő.

Az elítélt szóváltásba keveredett egy idős asszonnyal, aki a járdán kerékpározott, majd agresszív mozdulatokkal leterelte onnan, mire a nyugdíjas elvesztette az egyensúlyát, és egy autó elé zuhant, ami elgázolta. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A 49 éves Auriol Grey 2020. október 20-án szóváltásba keveredett a 77 éves Celia Warddal, aki a járdán kerékpározott a cambridgeshire-i Huntingdonban. Grey szidalmazta az asszonyt, utána pedig heves mozdulatokkal leterelte a járdáról. A kerékpáros emiatt elvesztette az egyensúlyát, és egy éppen érkező autós elé zuhant, aki már nem tudott megállni és elgázolta Wardot. Az idős nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A hatóságok Grey-t emberöléssel vádolták meg. A tárgyaláson az agyi bénulásban szenvedő Grey tagadta az emberölést, de a bíróság bűnösnek találta és három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A tárgyaláson az is elhangzott, hogy az incidens után Grey elsétált a helyszínről, azelőtt, hogy a rendőrség vagy a mentőszolgálat munkatársai odaértek volna.

A rendőrök később azonosították és kihallgatták Grey-t, aki azt mondta, hogy nagyon rosszul lát, és szorongott, mivel a kerékpáros túl gyorsan haladt a járdán.

Sean Enright bíró az ítélet kapcsán azt mondta, hogy az ilyen tetteket nem magyarázza a vádlott fogyatékossága, mivel Grey nem szenvedett mentális zavarban, és tanulási nehézsége sincs.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Daily Mail

Ajánljuk még