Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Lopott járművel ütközött egy épületnek, a beomló fal maga alá temetett egy járókelőt

| Szerző: hirado.hu
Menekülés közben okozott halálos balesetet egy autótolvaj az Egyesült Államokban. A sofőr frontálisan karambolozott egy másik autóval, aminek a következtében mindkét jármű egy közeli épületnek csapódott. A ház összeomlott, és maga alá temetett egy járókelőt.

Kapcsolódó tartalom

Lopott autóval menekült egy tolvaj a rendőrök elől, azonban egy kereszteződésben karambolozott egy szemből érkező autóval, majd nekicsapódott egy épületnek, ami összeomlott. A balesetben egy járókelő életét vesztette, öten pedig megsérültek.

A 33 éves Shawn Lee Brunson a marylandi Baltimore-ban ellopott egy parkoló autót, de nem sokkal később a rendőrök üldözőbe vették. A menekülő sofőr nekiütközött egy szemből érkező autónak.

A baleset következtében mindkét jármű egy épületnek ütközött, ami a becsapódás hatására összeomlott, maga alá temetve a két járművet és egy járókelőt. A gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Brusont a kórházi kezelés után letartóztatták és vádat emeltek ellene.

Az amerikai főügyészség független vizsgálatot indított az üldözésben részt vevő rendőrök ellen, ugyanis a baleset előtt nem sokkal arra utasították az egyik rendőrtisztet, hogy fejezze be az üldözést.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: youtube.com

Forrás: Daily Mail

Ajánljuk még