Aktuális

Lezárják péntek este a Hősök tere környékét, több buszjárat útvonala módosul

Öt napig nem találták őket, a hó alól kerültek elő

| Szerző: hirado.hu
A két nő egy hóviharban, a rossz látási viszonyok miatt téved el és került a hó fogságába. Öt napot töltöttek élelem nélkül a mínusz 15 celsius-fokos hidegben a fűtetlen autóban.

Öt napot töltöttek csapdába esve két nő az autójukban a mínusz 15 fokos hidegben, mielőtt a mentőcsapat megtalálta volna őket.

A két nő egy hóviharban tűnt el Maine államban, de csodával határos módon túlélték a terepjárójukban élelem és fűtés nélkül miközben a hőmérséklet mínusz 15 fokig süllyedt.

Kapcsolódó tartalom

Az 51 éves Kimberly Pushardot és az 50 éves Angela Bussellt szerdán látták utoljára, amikor Springfieldben tankolta, több mint 200 kilóméterre otthonuktól, Topshamtől.

A két nő eltévedt a hóviharban, bár igyekeztek a helyi lakosoktól és rendőröktől is útbaigazítást kérni, végül a rossz látási viszonyok miatt nem sikerült időben hazajutniuk. A bolyongás közben pedig a benzinük is elfogyott, és a telefonjuk is lemerült.

Pushard és Bussell családja bejelentést tett a rendőrségen, miután nem értek haza időben és telefonon sem tudták elérni őket.

Kapcsolódó tartalom

A mentőcsapatok helikopterekkel és járművekkel keresték az eltűnt Kimberlyt és Angelát. Végül vasárnap talált rájuk egy hószánnal közlekedő maine-i vadőr, aki észrevette a hóval borított piros terepjárót.

Pushard és Bussell bár öt napot várt a mentőcsapatra, végül kisebb sérülésekkel megúszták az esetet – olvasható a The New York Post cikkében.

Ajánljuk még