Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Orbán Viktor részvétét fejezte ki a görög kormányfőnek a vonatbaleset miatt

Részvétét fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Kiriákosz Micotákisz görög kormányfőnek szerdán az előző éjjeli, számos halálos áldozatot követelő görögországi vonatszerencsétlenséggel kapcsolatban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„Kérem, fogadja legmélyebb, szívből jövő részvétemet, amelyet Önnek és azoknak is szeretnék kifejezni, akik szeretteiket veszítették el, és egyúttal az egész nemzetnek, melyet mélyen megrázott ez a tragédia” – áll a miniszterelnök levelében.

Kapcsolódó tartalom

A kormányfő együttérzéséről biztosítja az áldozatokat és családtagjaikat, s egyúttal gyors felépülést kíván a sérülteknek.

Kapcsolódó tartalom

A legfrissebb információk szerint legkevesebb 36 ember halt meg szerda hajnalban, amikor összeütközött egy tehervonat és egy személyvonat Szaloniki és Athén között, Láriszánál, Görögországban.

Kiemelt kép forrása: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Kapcsolódó hírek

Őrizetbe került az állomásfőnök a görög vonatkatasztrófa után
Legkevesebb harminchatan meghaltak, amikor frontálisan ütközött egy személyszállító és egy tehervonat az éjjel Görögországban, az áldozatok száma tovább emelkedhet. A balesettel összefüggésben őrizetbe vették Lárisza város pályaudvarának állomásfőnökét. A kormány háromnapos nemzeti gyászt hirdetett. Ez volt Görögország történetének legsúlyosabb vasúti szerencsétlensége.
Külföld

Ajánljuk még