Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Megkéseltek egy rendőrt Svédországban

| Szerző: hirado.hu
Rendőrkéselés történt Svédországban kedden, a norrköpingi kapitányság épülete előtt. A sérült rendőrt megműtötték, állapota stabil. A támadót lövéssel tették ártalmatlanná.

A szolgálatát befejező rendőr hazafelé tartott, amikor egy férfi megtámadta. Mivel a késes támadás a rendőrség közvetlen közelében történt, az egyenruhások pillanatok alatt bajtársuk segítségére siettek, és fegyvert szegeztek az elkövetőre, aki nem volt hajlandó letenni kezéből a kést. Ekkor dördült el a lövés.

Kapcsolódó tartalom

Egy szemtanú elmondta: „Éppen hazafelé tartottunk, amikor a kocsisor hirtelen megállt. Néhány pillanattal később éles csattanást hallottunk, és akkor pillantottunk meg egy idősebb férfit, aki kést tartott a kezében. Több rendőr szegezte rá a fegyverét, a késes férfi lába pedig erősen vérzett. Ezt követően a földre zuhant”.

A rendőrök a meglőtt férfit ártalmatlanná tették, majd a kiérkező mentők gondjaira bízták, akik kórházba szállították. Svéd lapinformációk szerint kiterjedt nyomozást folytatnak az ügyben, melynek indítéka egyelőre ismeretlen.

A norrköpingi rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint a megszúrt rendőr állapota súlyos, de stabil.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Expressen.se

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még