Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Újabb elnöki botlás az Air Force One lépcsőjén – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Megbotlott és elesett az elnöki különgép, az Air Force One lépcsőjén haladva Joe Biden szerdán Varsóban. A kellemetlen esemény az amerikai elnök Kijevet és Varsót érintő kelet-európai körútjának végén történt.

A közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látható, amint Joe Biden a varsói repülőtér kifutópályáján felállított lépcső teteje felé haladva megbotlik, majd mintha mi sem történt volna, megfordul és visszainteget az őt búcsúztatóknak.

A kellemetlen esemény szerdán történt, amikor az amerikai elnök befejezte az ukrán és a lengyel fővárost élrintő kelet-európai útját.

Kapcsolódó tartalom

Mint arról a hirado.hu beszámolt, Biden hétfőn Kijevbe utazott, ahol találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. Az elnök rövid látogatása során megerősítette, hogy az Egyesült Államok továbbra is szilárdan támogatja Ukrajnát.

Biden ezt követően Varsóba látogatott, ahol Andrzej Duda lengyel elnök fogadta. Az amerikai elnök Lengyelországban megerősítette támogatását a kelet-európai régió iránt.

Kapcsolódó tartalom

Biden kínos botlása az Air Force One lépcsőjén közel két évvel azután történt, hogy az Andrews katonai támaszponton ugyanezen a lépcsőn hasonlóan elesett.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még