Aktuális

Libabőr! A tűzijáték után a Himnusz szólt, miközben görögtűz zuhogott az Erzsébet hídról

Megbontotta chipses zacskót, percekkel később kattant a kezén a bilincs

| Szerző: hirado.hu
Lopás miatt emeltek vádat egy férfi ellen az amerikai Tennessee-ben, miután az élelmiszerboltban evett abból a chipsből, amit az előtte ott járó tolvaj elejtett.

 

A memphisi rendőrség közlése szerint, miután a tolvaj összeveszett a bolt eladójával, mert az nem volt hajlandó alkoholt eladni neki, egy egész polcnyi chipses zacskóval távozott a helyszínről.

A nassolni valót az autója hátsó ülésére dobálta, de közben néhány zacskót a földre ejtett. A boltból közben egy másik férfi is távozott, megállt az autónál, felvett két zacskót a földről, az egyiket kinyitotta és falatozni kezdett.

A helyszínre érkező járőrök még elcsípték a férfit és miután észrevették, hogy a férfi arcán chipsmorzsák éktelenkednek, letartóztatták és ezer dollár (360 ezer forint) érték alatti lopás vádjával eljárást indítottak ellene.

„Tisztában volt vele, hogy a chips lopott volt, ezért amit tett, szintén lopásnak minősül” – közölték a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeinek megtekintése után.

Jelentésükben kiemelték, hogy a chips zacskónként majdnem öt dollárba, azaz nagyjából 1800 forintba került.

A rendőrségi nyilvántartásból kiderült, hogy a férfi egyébként büntetett előéletű, korábban családon belüli erőszak, érvényes jogosítvány nélküli vezetés és próbaidő megszegés miatt ítélték el.

Arról, hogy az eredeti tolvajt elfogta-e, a rendőrség nem tett említést.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

A kiemelt képen a lopás jelenete látható. (Forrás: Youtube)

Ajánljuk még