Rendkívüli

Sok sérülttel járó lövöldözés volt Jeruzsálem közelében, autósok lőtték agyon a merénylőket

Szögesdróttal kötözték a székhez, egy pincében kínozták áldozatukat az emberrablók

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Letartóztattak három emberrablót az Egyesült Államokban, akik házuk pincéjébe zárták áldozatukat, akit szögesdróttal kötöztek egy székhez, majd bántalmazták és késsel vagdosták. A sértett ki tudott menekülni a házból, és az egyik szomszédtól kért segítséget. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a gyanúsítottakat.

Kapcsolódó tartalom

Emberrablás és bántalmazás vádjával tartóztattak le három embert Észak-Karolinában hétfőn, miután elraboltak valakit, és egy székhez kötözve megkínozták.

Buddy Harwood, Madison megye seriffje közölte, hogy a hatóságok azután indítottak nyomozást a három vádlott ellen, miután egy lakos értesítette a rendőrséget, hogy egy ismeretlen személy jelent meg az otthonában, és azt állította, hogy elrabolták.

A helyszínre érkező rendőrök kihallgatták az áldozatot, a mentőszolgálat pedig megvizsgálta. A testén számos vágásnyomot és bántalmazásra utaló sebet találtak, továbbá az arcára és a testére több kereszt szimbólumot véstek. A sértettet ellátták, majd további kivizsgálás és kezelés miatt kórházba szállították.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség átkutatta a környéket, és megtalálták a házat, ahol bezárva tartották az áldozatot. A három gyanúsított – Patrick Banks, James Angel és Nicole Sawyer – erőszakkal zárták a pincébe áldozatukat, a kezét és a lábát pedig szögesdróttal kötözték egy székhez. Többször fejbe ütötték, megrugdosták, és késsel vagdosták a sértettet.

Mindhárom gyanúsított ellen halálos fegyverrel elkövetett, súlyos testi sértést okozó, emberölési szándékkal elkövetett támadás, emberrablás és tömegpusztító fegyver birtoklása miatt emeltek vádat.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még