Gyász

Elhunyt a Videoton korábbi futballistája

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videón, ahogy a ruha nélkül dohányzó utas megharap egy légiutas-kísérőt a repülőn

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Döbbenetes videó terjed az interneten egy orosz nőről, aki kisebb káoszt okozott az orosz Aeroflot légitársaság egyik menetrendszerinti járatán.

 

A hírek szerint a 49 éves nő feltehetően erősen ittas állapotban félmeztelenre vetkőzve beállt a vészkijárat mellé, majd miután a légiutas-kísérők megközelítették és megpróbálták felöltöztetni, szinte önkívületi állapotban ordibálni kezdett, majd egyiküket többször megharapta.

„Hagyjatok békén! Ha kell, öljetek meg, de én dohányozni akarok!” – ordította a nő, aki később a pilótafülkébe is megpróbált betörni.

A személyzet ekkor próbált a lelkére hatni azzal, hogy legalább a gyerekekre legyen tekintettel és öltözzön fel, amire a következőt választolta: „Tisztelem a gyerekeket és szeretem is őket. Majd a bolondok házába megyek vagy börtönbe, most viszont a pilótafülkébe akarok menni.”

Végül az utasok segítségével sikerült a melltartóját ráadni, majd a kapitány utasítására műanyag bilincset is kapott. A leszállást követően a légiutaskísérők orvosi ellátást kaptak, az utast pedig a rendőrök előállították.

A hírek szerint az egész botrány azután robbant ki, hogy a nő a mosdóban gyújtott rá és a kérés ellenére nem nyitott ajtót.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még