Fontos

Ma 15 órától miniszterelnöki évértékelőt tart Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Kinek kellenek a lányok, ha van egy tankod?” – Gyűjtést indított, hogy harckocsival mehessen a szalagavató bálra

| Szerző: hirado.hu
Egy amerikai középiskolás diák, Sherman Bynum fejébe vette, hogy barátaival tankkal mennek bálozni, ha már lány partnerük nem lesz a szalagavatón.

„Kinek kellenek a lányok, ha van egy tankod?” – vallja Sherman Bynum. Az amerikai középiskolás elmondása szerint, se neki, se barátainak nincs randija a közelgő szalagavató bálra, de nem is bánnák, ha emlékezetes érkezésüket egy acélmonstrum garantálná.

A hírek szerint egész nagy esély van rá, hogy Sherman merész terve összejön, a tinédzser ugyanis  addig telefonálgatott, amíg el nem ért egy portlandi tanktulajdonost, Franket, aki szívesen el is vinné az M3A1 típusú harci járművével a bálba, feltéve, ha a fiú állja az út ezer dolláros (kb. 360 ezer forint) költségét.

Ennek érdekében Sherman internetes adománygyűjtésbe kezdett.

Az ifjú tank rajongó még csak elsős, így a következő évre is van egy ambiciózus terve. Jövőre már egy Black Hawk katonai helikopterrel szeretne a bálba megérkezni. Mint mondta, idén csak azért nem erre esett a választása, mert hiába hívta fel a légi felügyelet, nem kapott engedélyt a „műveletre”.

Kiemelt kép: M3A1 Stuart tank (fotó: Getty Images).

Ajánljuk még