Aktuális

Lesodródott az útról egy autó Veszprém vármegyében: többen megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel szállították kórházba

Elkészült az orvosi jelentés Joe Biden egészségügyi állapotáról, egy dolgot hiányolnak belőle

| Szerző: hirado.hu
Az Egyesült Államok elnökének egészségi állapotát értékelte a Fehér Ház orvoscsoportja. A sajtó által közölt adatok szerint az elnök egészséges, erőteljes fizikummal rendelkezik. Szakértők szerint érdekes, hogy a jelentés nem tért ki a nyolcvanéves Biden szellemi frissességére, mentális állapotára.

Csütörtökön látott napvilágot az a jelentés, amely az Egyesült Államok elnökének, Joe Bidennek az egészségi állapotáról szól. A Fehér Ház orvoscsoportja értékelte az elnök fizikai állapotát, és megállapította:

„Az elnök egészséges, életerős, nyolcvanéves férfi, aki képes feladatai ellátására, alkalmas az Egyesült Államok vezetésére.”

A Kevin O’Conner által jegyzett szakvélemény szerint kissé merev az elnök járása, és reflux gyötri, amelynek tünetei főként étkezések után jelentkeznek.

Az elnök jó egészségi állapotában többen kételkednek, amelyre Joe Biden több alkalommal okot is adott furcsa viselkedésével

Kapcsolódó tartalom

Janette Nesheiwat gyakorló orvos és egészségügyi szakember az eredményekkel kapcsolatban hiányolta az elnök mentális állapotát vizsgáló jelentés nyilvános ismertetését.

„Hogyan teljesített ezen a teszten? Egyáltalán, milyen pontszámokat kapott? Ezt is szeretném tudni”

– közölte.

Nesheiwat szerint az elnöki tiszt egy nagyon megterhelő pozíció, így gondoskodni kell arról, hogy az elnök a nemzet érdekében minden esetben képes legyen jó döntéseket hozni, ezért fontos a mentális és érzelmi állapot.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Joe Biden az elmúlt években több alkalommal viselkedett meglehetősen furcsán, nem kis riadalmat okozva ezzel több millió választóban és a világ közvéleményében. Az elnököt egyesek az egykori SZKP-főtitkárhoz, a demens Leonyid Brezsnyevhez hasonlítják „furcsa viselkedése” miatt.

(Forrás: Fox News)

Ajánljuk még