Rendkívüli

Hegymászási világrekordot állított fel egy nepáli férfi és egy norvég nő

Elfajult vita miatt szálltak ki a rendőrök, kegyetlen gyilkosságot vallott be a férfi

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Megfojtotta párja kislányát egy férfi az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó tartalom

Egy pennsylvaniai férfi beismerte, hogy megtámadta és meggyilkolta volt párja 12 éves kislányát, a holttestét pedig egy fagyasztóba rejtette.


A 39 éves Jason Shackelford azt követően tett beismerő vallomást, hogy a rendőrség múlt hét pénteken reagált egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos bejelentésre a férfi és volt barátnője között. A két fél egy lancasteri szállodában vitatkozott össze egymással, de a nézeteltérés elfajult.

A Lancaster megyei kerületi ügyészség elmondta, hogy Shackelford bevallott egy állítólagos gyilkosságot a helyszínre érkező rendőröknek.

A férfi azt állította, hogy múlt hét szerdán megtámadta és megölte a 12 éves Elaina Smitht, miközben az anya dolgozott.

Az anya nem tudott a gyilkosságról, állítása szerint amikor csütörtök reggel hazaért a munkahelyéről, a férfi azt mondta neki, hogy elrabolta Elainát, és New Yorkba vitte, de biztonságban van.

A nyomozók kihallgatták az anyát, aki elmondta, hogy szakítófélben volt a férfivel, és nemrég megkérte, hogy költözzön ki az otthonukból. A vita után Shackelford megtámadta és megerőszakolta, majd arra kényszerítette, hogy menjen el vele a közeli Wyndham Lancaster Hotelbe, ahol ismét bántalmazta. Az anya kijutott a folyosóra, ahol megkérte a személyzetet, hogy értesítsék a rendőrséget.

Kapcsolódó tartalom

A nyomozók házkutatást tartottak a család otthonában, ahol az alagsori fagyasztóban megtalálták a kislány maradványait. Az orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat fojtogatás következtében halt meg. A rendőrség letartóztatta és gyilkossággal vádolta meg Shackelfordot, hozzátéve, hogy a nyomozás folyamatban van, ezért további vádemelésekre lehet számítani.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még