Aktuális

Németh Nándor olyat tett, amit magyar úszó még soha: vb-érmet nyert 100 gyorson

Torokszorító felvételen, ahogy a törmelékek közül kiszabadítják a felsíró kisbabát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A több ezer romba dőlt épület között a mentőegységek folyamatosan keresik a túlélőket.

Egy zokogó gyermeket és egy kisbabát is élve mentettek ki a romok alól, több családtagjukkal együtt a mentőalakulatok a katasztrófát követő második napon. A szívszorító pillanatról videófelvétel is készült.

A mentőalakulatok kétségbeesetten kutattak egy családi ház romjai között, hogy megtalálják a szülőket és a gyerekeket. A szíriai polgári védelem munkatársait filmre vették, amint kiabálnak az épület sötét, nedves maradványai között.

A felvételen látható, ahogy a csapat megtalálja az egyik gyermeket, akinek az alsó fele beszorult a téglák és a törmelék alá. Többen is azon dolgoznak, hogy eltávolítsák a romokat a gyermek testéről, miközben az egyikük a csuklóján ellenőrizte a pulzusát.

A megrázó videót ide kattintva</strong> tekintheti meg!

A felvételen egy csecsemő is látható, amely egy hatalmas sziklatömb alatt rekedt, amint elkezdték kiszabadítani felsírt.

Kapcsolódó tartalom

A hétfő hajnali földrengés nyomán Szíriában 2547, Törökországban 6957 halálesetet jelentettek a hatóságok, ezzel a halálos áldozatok száma meghaladja a 9500-at.

Ajánljuk még