Aktuális

Lövések dördültek egy focimeccs közelében, több rajongó megsérült

Drogot találtak az Eintracht Frankfurt elnökénél

| Szerző: hirado.hu
Peter Fischernek, az Eintracht Frankfurt elnökének éjjeliszekrényén kokain nyomait találták meg a német hatóságok. Ellene és fia ellen is eljárást indítottak. A klub elnökének ügye megingathatja az európai élvonalba visszatérő egyesületet.

Kokaint találtak a nagy múltú német futballklub, az Eintracht Frankfurt elnökénél a hatóságok. A jelenleg a Bundesliga ötödik helyén álló együttes első embere, Peter Fischer és huszonöt éves fia ellen indítottak nyomozást kokain vásárlásáért és birtoklásáért.

Az elnök számára roppant kellemetlen ügy kirobbanása egy véletlennel kezdődött:

kisebbik fia és annak barátja zavartan viselkedett az iskolában, ezért az osztálytárs édesanyja értesítette a rendőrséget, akik a Fischer család otthonában kokaint találtak.

Német sajtóinformációk szerint a rendőrség különleges nyomozócsoportja a csapat – ahol egykor Détári Lajos is futballozott – első emberének éjjeliszekrényén kokainmaradványokat talált. Az ügy azért is lehet nagyon kellemetlen az 1899-ben alapított klubra nézve, mert sokévi sikertelenséget követően, 2022-ben megnyerte a második legrangosabb európai trófeát, az Európa-ligát, így újra felszálló ágba került.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még