Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Megtalálta a hasonmását, majd megölte, hogy megrendezhesse saját halálát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy német nőt azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a hasonmását, és ezzel próbálta megrendezni a saját halálát.

A feltételezett elkövető, akit a 23 éves Sharaban K.-ként azonosítottak, a nyomozók szerint tavaly augusztusban a németországi Ingolstadtban megölte a szintén 23 éves Khadidja O. bloggert – írja a New York Post. 

Khadidja O.-t több mint 50 késszúrással brutálisan meggyilkolta, holttestét Sharaban K. Mercedesének hátsó ülésén hagyta. Sharaban K. bűntársával – akit barátjaként, Sheqir K.-ként azonosítottak – ezt követően elrejtőztek.

Amikor a holttestet megtalálták, a rendőrség Sharaban K. családjához vezette vissza az autó a forgalmi engedély miatt. Mivel a holttestet eltorzították, a nyomozók feltételezték, hogy ő volt az áldozat.

A boncolás következtében azonban kiderült, hogy a tényleges áldozat Khadidja O. volt, ami miatt nyomozás indult a média által „hasonmásgyilkosságnak” nevezett bizarr ügyben.

Az ügyészek szerint a nő az Instagramot böngészte, hogy olyan áldozatot találjon, aki úgy néz ki, mint ő.

Megerősítést nyert, hogy a vádlott a cselekmény előtt több olyan nővel is kapcsolatba lépett az Instagramon keresztül, akik hasonlóan néznek ki, mint ő”– mondta Veronika Grieser főügyész. „Feltételezhető, hogy a gyanúsított a családjával való belső viták miatt akart elrejtőzni, és megrendezni a saját halálát.”

A nyomozók szerint Sharaban K. valamikor tavaly nyáron lépett kapcsolatba Khadidja O.-val az Instagramon, és kozmetikumokkal kapcsolatos üzeneteket küldött neki. Állítólag azzal csábította az áldozatot a találkozóra, hogy ingyen sminktermékeket ígért neki.

A bűncselekmény napján Sharaban K. azt mondta a szüleinek, hogy a volt férjét fogja meglátogatni Münchenben. Ehelyett ő és barátja, Sheqir K. egy Mercedesben vették fel Khadidja O.-t. A nyomozók úgy vélik, hogy egy erdőbe hajthattak, ahol Khadidja O.-t több mint 50 késszúrás érte. A sérülések az arcán olyan súlyosak voltak, hogy a nő felismerhetetlenné vált.

Sharaban K. és Sheqir K. ezután állítólag olyan helyen parkolták le a Mercedest, ahol könnyen felfedezhető volt, a holttestet pedig a hátsó ülésen hagyták.

Sharaban K.-t ezt követően felkutatták és letartóztatták. Ezen a héten hivatalosan is vádat emeltek ellene, és életfogytiglani börtönbüntetés vár rá, ha bűnösnek találják az ügyben. Sheqir K.-t szintén megvádolták bűntársként, és hasonló börtönbüntetés vár rá is.

Ajánljuk még