Fontos

Joe Biden felajánlhatta Putyinnak Ukrajna 20 százalékát a háború befejezéséért

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Prostituáltakat futtatott a kijevi rendőrkapitányság

| Szerző: hirado.hu
A magas rangú rendőrök egy olyan bűnszervezet működéséhez asszisztáltak, amely 18 és 30 év közötti, sérülékeny helyzetben lévő nőket dolgoztatott prostituáltként.

Újabb botrány robbant ki Ukrajnában: az Ukrán Belbiztonsági Szolgálat (SZBU) leleplezte, hogy a Migrációs Rendőrkapitányság (a rendőrség alá tartozó, migrációs ügyekkel foglalkozó részleg) vezetősége prostituáltak futtatását fedezte a fővárosban és az ország más megyéiben – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Sajtóközleményük szerint a magas rangú rendőrök egy olyan bűnszervezet működéséhez asszisztáltak, amely 18 és 30 év közötti, sérülékeny helyzetben lévő nőket dolgoztatott prostituáltként, illetve új lányok beszervezésén dolgozott „intim és eszkortmunkára”. Információik szerint egész Ukrajna területén működtek, sőt külföldre is közvetítettek lányokat.

Egy éjszakáért 500 és 10 ezer dollárt (175 ezer–3,5 millió forint) közötti összeget kértek el, havi bevételük pedig meghaladta az ötvenmillió hrivnyát (majd félmilliárd forintot).

Kiemelt kép forrása: az Ukrán Belbiztonsági Szolgálat hivatalos közösségi oldala

Kapcsolódó hírek

Figyelmeztet az Európai Számvevőszék: Dollármilliárdok tűnnek el Ukrajnában
Több tízmilliárd dollár nagyságrendben tűnik el a pénz évente Ukrajnában a korrupció miatt. A politikai és gazdasági elit durva visszaélései miatt az Európai Unió reformokat sürget. Ha Ukrajna nem tesz lépéseket a korrupció visszaszorítására, elveszítheti az Európai Uniótól érkező támogatásokat - figyelmeztet az Európai Számvevőszék.
Külföld

Ajánljuk még