Aktuális

Óriási öröm érte a Beatles legendáját

Közeleg a Biden család ítéletnapja? – Hunter Biden beismerte, ő szerepel a kompromittáló felvételeken

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hunter Biden elismerte, hogy a róla napvilágot látott „drogos szexvideókon és fotókon” tényleg ő szerepel, holott a baloldali sajtó, sőt maga Hunter is éveken át azt próbálta elhitetni a közvéleménnyel, hogy azok ócska hamisítványok, és egy orosz dezinformációs művelet részei.

 

A drog- és pornóbotrányaival híressé vált Hunter Biden jogi képviselője felszólította az édesapja közvetett irányítása alatt álló Igazságügyi Minisztériumot (Department of Justice – DOJ), hogy indítson vizsgálatot Donald Trump korábbi tanácsadói ellen – írja a nemzetközi sajtó hírei alapján a Metropol.

Hunter ügyvédjének szerdán írt levele szerint a korábbi elnök legszorosabb szövetségei, köztük Rudy Giuliani volt New York-i polgármester, valamint Steve Bannon médiaszakember, szövetségi törvényeket sértettek, amikor a sajtón keresztül kiszivárogtatták a Hunter elhagyott laptopján talált kompromittáló tartalmakat.

Beismerő vallomás

A New York Post amerikai napilap beszámolója szerint ezzel a lépéssel Hunter  beismerő vallomást tett! Elismerte, hogy a róla napvilágot látott „drogos szexvideókon és fotókon” tényleg ő szerepel, holott a baloldali sajtó, sőt maga Hunter is azt próbálta éveken keresztül elhitetni a közvéleménnyel, hogy azok ócska hamisítványok, és egy orosz dezinformációs művelet részei.

Az NBC News hírportál szerint az ügyvédi levél egy „elterelő jogi hadművelet”, amivel Hunter megpróbálhatja más síkra terelni a Biden-család korrupciógyanús ügyeivel foglalkozó kongresszusi vizsgálóbizottság munkáját.

Kapcsolódó tartalom

Drogos szexvideók, korrupciós ügyek

Az említett számítógépet, amit az amerikai sajtóban csak „pokoli laptopnak” neveznek, Hunter még 2019 áprilisában adta le javításra egy Delaware állambeli szervizben, azonban az elvégzett munkáért sosem fizetett. A vállalkozási szerződésben foglaltaknak megfelelően a számítógép tulajdonjoga 90 nap várakozás után átszállt az üzlet vezetőjére, John Paul Mac Isaac-re. Amikor a férfi 2019 októberében meglátta a laptopon tárolt adatokat, köztük a Biden család korrupciós ügyleteit bizonyító dokumentumokat és leveleket, valamint a Hunterről készült drogos szexvideókat, a biztonság kedvéért készített egy másolatot a gép merevlemezéről, majd riasztotta a Szövetségi Nyomozóirodát (FBI).

Joe Biden és fia Hunter Biden – fotó: AFP

Halálos fenyegetések

Miután az ügynökség emberei 2019 decemberében lefoglalták a gépet, Isaac ismeretlen eredetű halálos fenyegetéseket kapott, ezért a saját másolatát átadta Rudy Giuliani személyes ügyvédjének, Robert Costellónak. Úgy tudni, a hardvert ő juttatta el 2020 októberében több jobboldali sajtóorgánum, köztük a New York Post és a Daily Mail szerkesztőségének, melyek azóta folyamatosan szivárogtatják a Biden családra nézve kompromittáló tartalmakat az eszközről.

Kapcsolódó tartalom

„Piszkos politikai trükk”

Sajtóbeszámolók szerint Hunter Biden ügyvédje, Abbe Lowell arra hívta fel a szerdán megküldött levelében az Igazságügyi Minisztérium figyelmét, hogy a szerviz tulajdonosa, John Paul Mac Isaac „jogellenesen” fért hozzá Hunter laptopjának adataihoz. És Donald Trump volt elnök ügyvédjével, Rudy Giulianival együttműködve „politikai fegyverré” alakította a rajta talált adatokat.

„Ez egy piszkos politikai trükk, ami nem más, mint Biden elnök és fiának személyes adataival való visszaélés! Mac Isaac szándékos, meggondolatlan és törvénytelen magatartása lehetővé tette, hogy Hunter Biden személyes adatai elterjedjenek az interneten” – fogalmazott az ügyvéd, aki szövetségi eljárást szorgalmazott „számítógépes tulajdon elleni bűncselekmények, lopás, lopott vagyon birtoklása és mások tulajdonának helytelen felhasználása” miatt az érintettek ellen.

„Közeleg a Biden család ítéletnapja”

Szakértők úgy vélik, hogy Hunter lényegében beismerő vallomást tett, jogi képviselőjének lépése amúgy egy „elterelő jogi hadművelet”, mivel a Képviselőház Felügyeleti és Elszámoltathatósági Bizottsága (Oversight and Accountability Committee) jövő héten kezdi meg a közmeghallgatásokat Hunter Biden és édesapja korrupciógyanús ügyleteiről. Rudy Giuliani ügyvédje, Robert Costello azt mondta New York Postnak, hogy

„Hunter jogi képviselőjének levele egy nevetséges megfélemlítési kísérlet, és Hunter kétségbeesésének jele, mert tudja, hogy közeleg a Biden család ítéletnapja.”

A híressé vált számítógépszerviz tulajdonosa, Mac Isaac pedig úgy fogalmazott: „nem véletlen, hogy Hunter Biden ügyvédei éppen akkor írnak levelet, amikor a Képviselőház republikánus párti többsége nyomozást fog indítani az elnök fia ellen.” Majd azt is hozzátette, hogy a Hunterrel kötött munkamegbízással bizonyítani tudja, hogy jogszerűen vette birtokba a laptopját, ezért nem fél egy lehetséges eljárástól.

 

Szexuális zsarolás

Hunter laptopjáról legutóbb az derült ki, hogy az amerikai elnök fia azzal zsarolta az egyik korábbi női asszisztensét, hogy visszatartja a fizetését, ha nem küld magáról meztelen felvételeket. A szexuális zsarolás áldozata egy 29 éves nő volt, aki 2018 és 2019 között dolgozott Hunter Biden Owasco nevű ügyvédi irodájában.

A kiszivárgott beszélgetés tanúsága szerint a FaceTime-on küldött zuhanyzós felvétel után Hunter Biden az Apple Pay alkalmazáson utalt pénzt az asszisztense számára. A laptopról kiszivárgott felvételek azt is bizonyítják, hogy Joe Biden fia később lefotózta, ahogy szexel a nővel.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még