Aktuális

Óriási öröm érte a Beatles legendáját

Konyhapadló rejtette az embertelen titkot

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A rendőrség sokáig nyomozott az ügyben, míg sikerült kézre kerítenie a gyilkost.

 

Kegyetlenül kivégzett egy édesanyát és annak kétéves kislányát egy férfi Nagy-Britanniában, majd a holttestüket a konyhája padlója alá temette.

Az 52 éves Andrew Innes a szörnyű bűntényt tavaly tavasszal követte el a skóciai Edinburgh-ben. A rendőrség közleménye szerint a gyilkos egy társkereső oldalon ismerkedett meg áldozatával, és megszervezett egy találkozót.

A nőt és kislányát magához vitte, majd rájuk támadt.

A férfi egy késsel leszúrta a nőt, majd többször fejbe vágta egy kalapáccsal és annak nyelével, kétéves kislányát pedig megfojtotta.

A közvetlen bizonyítékokat eltüntette a rendőrség elől – a holttestek fejére hulladékzsákot húzott, takaróba csavarta őket, és a konyhája padlója alá rejtette.

A rendőrség sokáig nyomozott az ügyben, míg sikerült kézre kerítenie a gyilkost, akiről kiderült, hogy körözik egy hétéves kislány szexuális bántalmazása miatt is.

A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat, kérte a felelősségre vonás mértékének csökkentését, és egy speciális védelmi kérelmet is benyújtott a bíróságon. A tárgyalás jelenleg is folyik.

Forrás: Sky News

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még