Fontos

Kézigránátos merénylet történt Göteborgban

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Anyja kérése ellenére kötelezte az iskola a kisfiút, hogy menjen el az LMBTQ-felvonulásra

| Szerző: hirado.hu
Hiába kérte az iskolát a londoni anya, négyéves kisfia nem kapott felmentést a „különbségek” kötelező megünneplése alól.

Folyik a tárgyalás abban az ügyben, amelyet a 38 éves Izzy Montague vitt bíróságra, mivel úgy ítélte meg, hogy fia iskolája megsértette azzal a jogaikat, hogy kötelező részvételt írt elő az LMBTQ-felvonuláson. A londoni anya elmondta, hogy a város délkeleti részén, South Norwoodban található Heavers Farm Általános Iskola igazgatója 2018 júniusában közölte vele, a fia nem maradhat el az eseményről.

Kapcsolódó tartalom

Az iskola akkoriban levelet küldött a szülőknek, melyben meghívta őket, hogy vegyenek részt a Pride-felvonuláson, és „ünnepeljék a különbségeket, melyek különlegessé teszik őket és családjukat.”

Egy héttel később Izzy Montague felvette a kapcsolatot az iskolával, és kérte, hogy fia június 29-én felmentést kapjon a részvétel alól, mivel aggódott amiatt, hogy olyan eseményen kell részt vennie, amelynek üzeneteivel nem ért egyet.

Kapcsolódó tartalom

Az anya kérését Susan Papas igazgató azonban elutasította.

Mindez nemrég a közép-londoni megyei bíróságon hangzott el a brit Daily Mail híradása szerint. Izzy Montague képviseletét a Christian Legal Centre keresztények jogait védő szervezet látja el.

A Daily Mail szerint ez az első alkalom, hogy egy brit bíróságnak az LMBTQ-ideológia iskolákban való terjesztésével kapcsolatos ügyet kell vizsgálnia.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még