Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Joe Biden fia meztelen felvételeket csikart ki egyik asszisztensétől

| Szerző: hirado.hu
„Állítsd be úgy a telefont, hogy nézhessem, ahogy zuhanyzol” – írta az amerikai elnök fia, Hunter Biden az egyik fiatal női asszisztensének, akit azzal zsarolt, hogy visszatartja a fizetését, ha nem küld magáról meztelen felvételeket. Hunter Biden korábban elhagyott laptopjáról a média folyamatosan nyilvánosságra hozza a kompromittáló részleteket, amelyek ezúttal a férfi szexuális visszaéléseire világítottak rá. A szexuális zsarolás áldozata egy 29 éves nő volt, aki 2018 és 2019 között dolgozott Hunter Biden Owasco nevű ügyvédi irodájában.

 

A kiszivárgott beszélgetés tanúsága szerint a FaceTime-on küldött zuhanyzós felvétel után Hunter Biden az Apple Pay alkalmazáson utalt pénzt az asszisztense számára. A laptopról kiszivárgott felvételek azt is bizonyítják, hogy Joe Biden fia később lefotózta, ahogy szexel a nővel.

Hunter Biden, Joe Biden elnök fia (Fotó: Tom Brenner/The Washington Post/Getty Images )

A részmunkaidős modell és fitneszoktató nő ezután fontos adminisztratív feladatokat is kapott Hunter Bidentől. Azonban 2019 januárjában üzenetben érdeklődött, hogy miért nem kapta meg a decemberi fizetését, valamint miért nem aktív a vállalati egészségbiztosítása?

Két hónappal később Hunter Biden 500 dollárt utalt a nőnek, majd arra panaszkodott, hogy egyébként nincs pénze: „tartásdíj, tandíj és egyéb olyan sz*rok miatt, mint a lánybiztosítások”.

A nőt a pénzügyminisztériumnak benyújtott gyanús tevékenységi jelentések is említik. A jelentésen Hunter és cége tranzakciói vannak, amelyek külön kitérnek az elküldött utalásokra is. Ebből kiderül, hogy a nőnek Hunter vagy cége 2018-ban összesen 44 500 dollárt fizetett.

A jelentés olyan címzettekre is felhívta a figyelmet, akik a felnőtt iparban dolgoznak, vagy embercsempészettel hozhatók kapcsolatba.

Kapcsolódó tartalom

Több nőt fizetett

Mint kiderült, ugyanezen alkalmazásban Hunter Biden partnerlistáján szerepelt a szeretője és egyben testvére menyasszonya, Hallie Biden, valamint a nő húga, Liz Secundy is, akikkel szintén szexuális kapcsolata volt. A fizetési lista alapján a lánya kosárlabdaedzője, Lunden Roberts, aki korábban sztriptíztáncos volt, is kapott pénzt. A nő munkaviszonyát azonban a férfi megszüntette, valamint az üzeneteire sem válaszolt, miután kiderült, hogy a nő várandós Hunter gyermekével. Robertsnek később pert kellett indítania Hunter ellen gyermektartás miatt. A cikk szerint Hunternek négy asszisztensével is volt szexuális viszonya.

Az eredeti cikk a Daily Mailen jelent meg.

Kiemelt kép: Joe Biden korábbi amerikai alelnökről (j) és fiáról, Hunter Bidenről (b) készült kép Pekingben 2013. december 5-én (Fotó: MTI/AP pool /EPA/Andy Wong)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még