Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Az iskolai sportpálya mellett találták meg az eltűnt diák holttestét

| Szerző: hirado.hu
Iskolája közelében találták meg annak a tinédzsernek a holttestét, aki múlt héten tűnt el az Egyesült Államokban. Az eltűnés után a hatóságok gyanúsnak nevezték az esetet, de az áldozat megtalálása és a helyszíni nyomok átvizsgálása után a nyomozók szerint nem történt bűncselekmény. A fiatal lány halálának okát még vizsgálják.

Kapcsolódó tartalom

Holtan találtak hétfő délután egy michigani lányt, aki pénteken tűnt el a Pioneer Állami Középiskola közelében.

A 15 éves Adriana Davidsont osztálytársai látták utoljára péntek délelőtt, eltűnését a szülei jelentették be, miután nem ért haza az iskolából. A rendőrök több egységgel és keresőkutyákkal indultak a lány felkutatására. A holttestet hétfő délután egy óra körül fedezték fel az épület melletti sportpálya közelében.

A nyomozók elmondták, hogy a biztonsági felvételeken megfigyelték, hogy a tinédzser Davidson péntek reggel busszal érkezett az iskolába, de nem sokkal később távozott. Dél körül visszatért az iskolába, de az épületbe már nem ment be.

Davidson iskolai barátai elmondták, hogy a lány azt állította, nem érzi jól magát. Az egyik barátnőjével állítólag több üzenetet is váltott, miután aggódni kezdtek a lányért. A barátnő megkérdezte Davidsont, hogy jól van-e, mire azt válaszolta hogy nem. A barántő visszakérdezett, hogy hogy érti ezt, fejtse ki, de a lány már nem reagált az üzenetre.

Kapcsolódó tartalom

A Washtenaw megyei seriff hivatala kezdetben gyanúsnak nevezte a tinédzser eltűnését, de a holttest megtalálása után a nyomozók elmondták, hogy nem valószínű, hogy bűncselekmény történt.

„A nyomozás ezen szakaszában nincs arra utaló jel, hogy bűncselekmény történt volna” – áll a hivatal közleményében.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még