Aktuális

Késsel szúrtak meg egy nőt Brüsszelben, méterekre az EU székházától

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Autóbalesetet okozott a lövöldözés, egy kétéves gyereket arcon talált a golyó

| Szerző: hirado.hu
Káosz alakult ki egy utcán az Egyesült Államokban, miután lövöldözés tört ki Maryland államban szombat este. Egy férfi életét vesztette, egy másikat pedig a karján talált el a golyó. Az incidens során egy arra elhaladó autó a járdára sodródott, és elgázolt egy nőt, aki két gyerekével sétált az utcán. Mindhármukat kórházba szállították, az egyik kisgyereket egy lövedék találta el.

Kapcsolódó tartalom

Egy férfi meghalt, egy kétéves gyereket pedig arcon talált egy golyó, miután szombat este lövöldözés tört ki Baltimore-ban az utcán.

Michael Harrison baltimore-i rendőrfőnök elmondta, hogy a lövöldözés nem sokkal este fél hét után tört ki az utcán. Az incidens során egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette, míg egy járókelőt az egyik karján ért lövés.

Egy nő hat- és kétéves gyerekeivel sétált az utcán, amikor a lövöldözés hatására egy autó a járdára hajtott és egy oszlopnak ütközött. Az elgázolt anyát kritikus állapotban szállították kórházba.

Az egyik eltévedt lövedék arcon találta a kétéves kislányt, akit szintén kórházba szállítottak, de az állapotáról nem adtak ki információt. A hatéves testvére szintén megsérült a balesetben, az állapotáról nem tudni.

A jármű sofőrje megpróbált elmenekülni a helyszínről, de őrizetbe vették, egyelőre nem tudható, hogy volt-e bármi köze a lövöldözéshez.

A rendőrség vizsgálja, hogy ki nyitott tüzet, és hogy a lövöldözőnek volt-e célpontja.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még