Legfrissebb

Lövöldözés tört ki a Kansas Cityben rendezett Super Bowl-ünnepen, többen megsérültek

Lopott rendőrautóval hajtott a sínekre, másodpercekkel az érkező vonat előtt húzták ki a férfit – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
A rendőrök másodpercekkel azelőtt mentettek ki egy férfit a síneken ragadt járőrautóból, hogy az érkező vonat elgázolta a járművet. A férfi egy közúti ellenőrzés során lopta el az autót, amivel menekülés közben a sínekre hajtott, de felborult. Az őt üldöző rendőrök versenyt futva az idővel kimenekítették a gyanúsítottat, néhány másodperccel azelőtt, hogy az érkező vonat maga alá gyűrte a járművet.

A 29 éves georgiai Mickal Parker lopott rendőrautóval menekült a hatóságok elől Atlantában, amikor a vonatsínekre hajtott és elakadt szombat éjjel.

Az atlantai rendőrség sokkoló videót tett közzé az esetről, amelyen látható, ahogy a rendőrök az elakadt járműből mentik ki a férfit, miközben egy vonat hangosan sípolva közeledik.

Kapcsolódó tartalom

A gyanúsított egy közúti ellenőrzés mellett sétált el, amikor gondolt egyet, és beugrott a járőrautóba, majd elhajtott vele. A férfit több egység is üldözőbe vette, végül a rendőrségi helikopter szúrta ki a lopott autót.

A száguldozó gyanúsított egy vasúti átjárónál a sínekre hajtott, de az autó felborult.

„A rendőreink azonnal mentési üzemmódba kapcsoltak, és kimenekítették a férfit az autóból az érkező vonat elől” – mondta John Chaffee atlantai őrmester.

Parkert lopással, szökéssel és meneküléssel, gondatlan vezetéssel, akadályoztatással és a városi tulajdon megrongálásával vádolják.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: youtube.com

Forrás: Fox News

Ajánljuk még