Rendkívüli

Meghökkentő videó: egy férfi meztelenre vetkőzött és felmászott a budapesti Szent István-bazilika oltárára

A fogvatartóitól megszökő nő buktatta le a gyilkos párt

| Szerző: hirado.hu
Emberrablással és gyilkossággal vádolnak egy házaspárt Ausztráliában, miután az egyik áldozatuk megszökött a házból, és feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók egy férfi holttestére bukkantak a pár lakásában. Egy férfi gyanúsítottat a helyszínen őrizetbe vettek, feleségét pedig a szomszédos kertvárosban fogták el.

Kapcsolódó tartalom

Egy 44 éves nő szombat délután súlyos sérülésekkel sétált be a wyongi rendőrségre, és azt állította, hogy csütörtök óta akarata ellenére tartották fogva. A nő azt állította, hogy a lakásban látott egy férfit is, akit még mindig fogva tarthatnak.

A nőt súlyos sérülésekkel, köztük égési sebekkel kórházba szállították.

A rendőrség átkutatta az érintett lakóépületet, ahol egy 52 éves férfi holttestére bukkantak. A helyszínen letartóztattak egy 30 éves férfit, néhány órával később, a szomszédos kertvárosban pedig egy 33 éves nőt.

A hatóságok közölték, hogy a férfi ellen gyilkosság és emberrablás, míg a nő ellen súlyos bűncselekmény eltitkolása miatt emeltek vádat.

A nyomozók szerint az ügy mind a négy érintettje ismerte egymást, a gyanúsítottak, az elhunyt és a sérült is ugyanabban az épületben lakott. A két férfi feltehetően vitába keveredett egymással, ami elfajult, de a nő szabad akaratából lépett be a lakásba, viszont a gyanúsítottak már nem engedték ki.

A nyomozás még folyamatban van, az áldozat halálának okát vizsgálják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még