Aktuális

Két autó ütközött, lezárták a főutat

14 éves lánynak álcázva zaklatott tinilányokat

| Szerző: hirado.hu
Több álprofilt is létrehozott a közösségi médiában és még egy iskolában is igyekezett elvegyülni egy 21 éves bántalmazó Nagy-Britanniában, hogy újabb áldozatokat szedjen.

 

A 21 éves Anthony Lonsdale lánynak álcázva magát, lányegyenruhát viselve jelent meg egy nottinghamshire-i iskolában, és magát 14 éves diáknak álcázva megpróbált beiratkozni, hogy találkozzon egy tinédzser lánnyal, akit az interneten keresztül ismert meg.

A fiatal férfi hamis profilokat hozott létre a közösségi oldalain, leggyakrabban egy Tia nevű lánynak adta ki magát. Több héten keresztül intim üzeneteket és szexuális jellegű fotókat is küldött kiszemelt áldozatának.

Miután lebukott, a rendőrség azonosított két másik lányt is, akikkel hamis neveket használva vette fel a kapcsolatot. Különböző fiókokból üzent, illetlen képeket küldött, és cserébe fényképeket kért.

Lonsdale-t tavaly márciusban tartóztatták le, miután egy gyorsétteremben akart találkozni áldozatával. Akkor is diáklánynak próbálta magát álcázni.  Óvadék ellenében azonban szabadlábra helyezték, és továbbra is folytatta a zaklatást. Végül újra előállították, nyolcrendbeli szexuális zaklatást és gyermekekről készült szexuális tartalmú képek birtoklását ismerte el.

A bíróság múlt csütörtökön hét év börtönbüntetésre ítélte.

Forrás: Independent

A kiemelt kép illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még