Legfrissebb

Lövöldözés tört ki a Kansas Cityben rendezett Super Bowl-ünnepen, többen megsérültek

Interneten rendelt bérgyilkossal akarta megöletni szeretőjét

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Interneten rendelt bérgyilkossal ölette volna meg szeretőjét egy bosszúszomjas nő Nagy-Britanniában. A párnak csupán egyetlen pásztorórája volt, a féltékeny nő viszont a férfi halálát kívánta.

 

Többéves online és munkahelyi zaklatásba fordult át egy kósza románc a kelet-angliai Norfolkban.

A 43 éves Helen Hewlett a gyanú szerint több mint két éven át zaklatta az 50 éves Paul Beltont, majd elkeseredésében még szexuális zaklatással is megvádolta.

Végül a dark weben keresett egy bérgyilkost, aki hajlandó megölni a férfit balesetnek beállítva.

A páros mindkét tagja házasságban élt és egyazon a munkahelyen dolgozott. A bíróságon elhangzottak szerint csupán egyetlen alkalommal létesítettek intim kapcsolatot a nő autójában. A férfi a kaland után rájött, hogy hibát követett el, a nő azonban beleszeretett a férfiba, akit utána két és fél éven át zaklatott online és munkahelyén is.

Végül Hewlett megbízott egy bérgyilkost, hogy végezzen a férfival. A bíróságon tagadta az ellene felhozott vádakat, állítása szerint nem állt szándékában megöletni a férfit. Az ügy tárgyalása jeleneg is folyik.

(Forrás: Daily Mail)

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még