Időjárás

Szikrázó napsütéssel zárul a hét, mutatjuk, hány fok várható

Összetörtek két rendőrautót, majd egy hűtőszekrénybe bújva rejtőztek a tolvaj tinik

| Szerző: hirado.hu
Hűtőszekrénybe bújva próbálta meg átejteni a rendőröket két tizenéves autótolvaj az Egyesült Államokban. A gyanúsítottak egy lopott járműben utaztak, amit azonosított egy járőr, és üldözőbe vette őket. A menekülő tolvajok két rendőrautóval is karamboloztak, a baleset helyszínéről gyalog próbáltak elmenekülni, végül pedig egy szabadtéri étterem hűtőszekrényében rejtőztek el. A rendőrség megtalálta és elfogta a tinédzsereket, akiket autólopással, engedély nélküli halálos fegyver viselésével és szökés bűntettével vádoltak meg.

Kapcsolódó tartalom

Letartóztattak két 18 éves tinédzsert, akik lopott autóval menekültek el a rendőrök elől, majd egy étterem hűtőszekrényébe bújva próbáltak meg elrejtőzni Washington D.C-ben.

Cedae Hardyt és Landrell Jordant kedden vették őrizetbe, miután egy járőrautó észrevett egy lopott járművet az úton, ami kapcsolatba hozható volt a közelben történt sorozatos autólopásokkal.

A járőrautó megpróbálta megállítani a duót, de a fiatalok elmenekültek a helyszínről. Az üldözés során a tolvajok két rendőrségi járművel is karamboloztak, ezért végül gyalog menekültek tovább, majd egy étterem mögött található hűtőszekrényben rejtőztek el.

A rendőrök megtalálták és őrizetbe vették a gyanúsítottakat, akiknél találtak egy fegyvert és egy nagy kapacitású tárat is. Hardyt és Jordant autólopással, engedély nélküli halálos fegyver viselésével és szökés bűntettével vádolják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: nypost.com

Ajánljuk még