Aktuális

Külügyminiszter: Kiszabadult a fogságból Katolikus Karitásznak dolgozó, elrabolt orvosnő

Horror-pedofilbotrány rázta meg Amerikát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Pedofil homoszexuális pár áll bíróság elé az egyesült államokbeli Atlantában, mert a ma 9 és 11 éves örökbe fogadott gyermekeiket 17 alkalommal megrontották, és számos alkalommal homoszexuális prostitúcióra kényszerítették. A szodomiáról fényképeket készítettek, amiket az interneten egy homoszexuális pedofil kör számára terjesztettek. A pedofil férfiak a közösségi médiában folyamatosan agitáltak a baloldali és BLM-ügyek mellett, szívesen fotózkodtak a Human Rights Campaign baloldali emberijogi szervezet székháza előtt, és hangzatos szavakkal hirdették az LMBTQ „értékeit”, valamint rendszeresen felvonultak az atlantai Pride-on.

A pedofil homoszexuális pár 2017-ben kelt egybe, egy évvel később pedig egy ügynökségen keresztül örökbe fogadták a később szexuálisan kihasznált két gyereket.

A rendőrségi akták szerint a a két férfi 32 hónap alatt legalább 17 alkalommal szodomizálta a fiúkat. Az aktusról fényképeket készítettek, amiket az interneten egy homoszexuális pedofil kör számára terjesztettek.

Büntetésük akár kilencszeres életfogytiglan is lehet – írta meg az amerikai Townhall című újság.

Kapcsolódó tartalom

A cikk szerint a pedofil homoszexuális pár elleni vád: vérfertőzés, többszörös szodómia, többszörös gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és prostituálása. A pár egyik tagját amúgy korábban már megvádolták azzal, hogy 2011-ben egy 14 éves fiúval erőszakoskodott, de az ügyet ejtették.

A Townhall.com által megszerzett vádirat szerint a két férfi a fiúkat orális szexre kényszerítette, továbbá arra is, hogy rajtuk végezzenek orális szexet, valamint análisan megerőszakolták őket. Az aktusokat bizonyos esetekben fel is vették videóra. Az örökbe fogadott gyermekeket áruba is bocsátották egy Atlanta környéki homoszexuális pedofil kör számára. A bíróság elé tárt rendőrségi bizonyítékok közt 149 kép található. A két férfi jelenleg előzetes letartóztatásban várja az ítéletet.

A lap arról is beszámolt, hogy lefoglalta a rendőrség a férfiak házát. Az ingatlanban három autónak helyt adó garázs, négy hálószoba és öt fürdőszoba van, több szoba ablaktalan, az épület tele van kamerákkal, és minden beborít az LMBTQ-tematika.

LMBTQ dekoráció a Zulock-házban| Zachary Zulock (Facebook)

A cikkből kiderül: az egyik vádlott a közösségi médiában folyamatosan a baloldali ügyek támogatójaként tűnt fel, többek között nagy támogatója volt a Black Lives Matter (BLM, a fekete életek számítanak) mozgalomnak. A pár az atlantai Pride-on is felvonult, és gyűlöletellenes kampányban is részt vett, profi fotók készültek róluk „NOH8” („No Hate”) felirattal. Ez a kampány a 2008-as kaliforniai Proposition 8 nevű alkotmánymódosítás ellen indult, ami betiltotta a melegházasságot, innen a betűösszetétel. A kampányt a pedofil homoszexuális páron kívül rengeteg politikus és híresség is támogatta.

A két férfi külön börtönben várja a tárgyalást. Következő tárgyalás február elsején lesz.

(Forrás: Townhall)

Borítókép: A homoszexuális pár és örökbe fogadott gyermekeik (Fotó: Townhall.com)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még