Aktuális

Hosszú távon tervezhet Gulácsi Péterrel a kétszeres BEK-győztes csapat

Szinte lehetetlen, de duplán nyert a lottón a szerencsés varrónő

| Szerző: hirado.hu
Egy balszerencsés kolumbiai nőt legjobb barátnője miatt hagyta el a férje, és közel állt ahhoz, hogy elveszítse az otthonát is. Most azonban duplán nyert a lottón.

Egy nőnek, akit a férje a legjobb barátnője miatt dobott, drámai módon ért véget a balszerencséje, amikor Kolumbiában elvitte a dupla lottófőnyereményt. A Barranquilla városból származó, meg nem nevezett játékos nagyjából 120,5 millió forintnak megfelelő pénzt nyert két lottószelvénnyel, amellyel rendezte anyagi gondjait – írta honlapján a Mirror.

A pénznyeremény ünneplése közepette flörtölő stílusban hívta fel volt élettársa, hogy gratuláljon a nyereményhez. Nem meglepő módon a nő gyorsan lerázta a férfit.

A nő közel állt ahhoz, hogy elveszítse otthonát, amikor úgy döntött, hogy vásárol a Supergiros nevű cég lottószelvényeiből.

A cég játékán két sorsolás megnyerésével lehet megszerezni a főnyereményt, amely szinte lehetetlennek tűnik. A kolumbiai nőnek ez mégis sikerült.

Nem hozták nyilvánosságra a játékos nevét, de az kiderült, hogy varrónőként dolgozott, és napokra volt attól, hogy elveszítse otthonát, mivel nem tudta fizetni a jelzáloghitelét.

A lánya pedig pénzhiány miatt nem tudott beiratkozni az egyetem legutóbbi félévére.

A nő utolsó reményként január 17-én vette meg a szelvényt, véletlenül pont egy évvel azután, hogy férje elhagyta őt a legjobb barátnőjéért, további anyagi gondokat okozva a számára.

A beszámolók szerint „reszketett”, amikor megtudta, hogy megnyerte a hatalmas összeget, amely a valaha volt egyik legnagyobb jackpot a dél-amerikai országban történetében, ahol az átlagos havi fizetés 36 ezer forintnak megfelelő összeg.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még