Baleset

Videón az ámokfutás! Négy vármegyén át menekült a lopott autóbusszal

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Árvíz sodorta el a kutyát, a nyakörvére szerelt eszköz mentette meg az életét

| Szerző: hirado.hu
A kaliforniai áradásokban a házi kedvencek is veszélyben vannak, a tűzoltók az egy ausztrál juhászkutyát a nyakörvére szerelt Apple AirTag lokátor segítségével találták meg, és épségben kimentették a négylábút.

Egy kaliforniai kutyatulajdonos az Apple AirTagnek köszönheti, hogy újra találkozott kutyájával, miután az ebet a héten elsodorta az árvíz – írja a New York Post.

Emilie Brill hétfőn San Bernardino megyében sétáltatta az egyéves Seamust, amikor a kutya elszaladt, és beleesett egy gyors folyású, vízzel teli csatornába. „Nagyon gyors volt a sodrás, egy mancsot láttam, utána már el is tűnt a szemem elől” – mondta a gazdája.

A San Bernardino megyei tűzoltók átfésülték a területet, de nem találták a kutyust. Nem sokkal később egy helybéli értesítette a hatóságokat, hogy az egyik csatornából rémült kutyaugatást hall. A lakos követte a hangokat, és észrevette, hogy az állat kijutott a csatornából, és egy száraz vízbeömlő nyílásba húzódott.

A gazdi elmondta, hogy kis kedvencét a chip mellett Apple AirTaggel is lehet azonosítani, mivel szereltetett a nyakörvére. A kis eszköz segítségével a mentőcsapat könnyedén meghatározta, hol található a kutya, ami egybeesett a helybéli által megjelölt hellyel.

A tűzoltók létra segítségével kimentették a kutyát, a házi kedvenc sérülések nélkül megúszta az incidenst.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: facebook.com

Ajánljuk még