Rendkívüli

Az Index szerint rendkívüli kormányülést tartanak Sopronbánfalván

Transzvesztita show-val „szórakoztatták” a gyerekeket a Los Angeles-i állatkertben

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A „családbarát” szórakoztatásnak nevezett drag queen show-kat, azaz a transzvesztita sztriptíz előadásokat újabb helyszínen kényszerítették a gyerekekre Amerikában. Ezúttal a Los Angeles-i állatkert látott a gyermekek számára is ajánlott, szórakoztató időtöltést biztosító minőséget az extrém női ruhába öltözött és extrém módon kisminkelt felnőtt férfiak vetkőzős előadásában. A Fox News riportere felvételt készített a helyszínen, ahol az előadás egyes résztvevői büszkén ecsetelték, hogy csupán szórakoztatni szeretnék a gyerekeket.

A Fox News beszámolója emlékeztett, hogy bár a drag queen showk-at számos kritika érte az Egyesült Államokban, mégis futótűzként terjed. A Los Angeles-i állat- és növénykert a riporter beszámolója szerint nemcsak felnőtteknek, hanem kifejezetten gyermekek számára is hirdette a programot. A tudósítás előtt a Fox News az állatkert egyenlőség programjáért felelős igazgatóját is megkérdezte, aki határozottan tagadta, hogy szexuális tartalma lenne az előadásnak.

A riport felvételei azonban egyértelműen tanúsítják, hogy a transzvesztita előadók magukat simogatják, a nemi szervüket fogdossák és trágárul beszélnek a gyermekek előtt. Az esemény után a programfelelős már nem volt hajlandó reagálni arra a kérdésre, hogy kitart-e amellett, hogy nincs szexuális vonatkozása a műsornak.

Kapcsolódó tartalom

Hasonló transzvesztita sztriptízről számolt be egy másik riporter Texasból, ahol minden korosztály számára ajánlott műsorszámként reklámozták a produkciót. Az előadáson jelen lévő egyik édesanya, aki magával vitte a gyermekét is, azt mondta, hogy igaznak bizonyultak azok a kritikák, amelyek szerint a drag előadók nyíltan beszélnek a szexualitásról. Az édesanyát idézve a riporter azt írta, hogy a transzvesztita sztriptíztáncosok nyíltan beszéltek az orális szexről és más, kifejezetten a szexhez kapcsolódó dolgokról. A tweetben azt is megjegyezték, hogy a dallasi városi tanács tagjai is a nézőközönség között voltak.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció (fotó: Shutterstock).

Ajánljuk még