Baleset

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen

Vérfagyasztó videón, ahogy pisztollyal hadonászik a pelenkás kisfiú, majd meghúzza a ravaszt

| Szerző: hirado.hu
Egy indianai férfit letartóztattak a hétvégén, miután egy kisfiút – állítólag a nevelt fiát – láttak fegyverrel hadonászni és célra tartani a lakásuk előtt.

A 45 éves Shane Osborne, aki Indianapolis külvárosában, Beech Grove-ban lakik, egy eltartott gyermek elhanyagolásának bűntettével vádolják. A hatóságok szombaton reagáltak egy szomszéd bejelentésére a lakóházból, ahol a gyermek játszott a fegyverrel a folyosón – írta a Fox News.

A fiú, akit nem neveztek meg, láthatóan hadonászott a fegyverrel, és meghúzta a ravaszt. A fegyver tárában azonban nem volt töltény. Úgy tűnt, hogy a fiúnak nem esett baja.

Amikor a rendőrség kihallgatta, Osborne állítólag azt mondta, hogy nincs fegyvere. Amikor azonban a rendőrök megnézték a ház biztonsági kamerák felvételeit, amelyet egy szomszéd biztosított, a gyereket állítólag egyedül látták a folyosón játszani egy fegyverrel.

A hatóságok lefoglaltak Osborne-tól egy félautomata Smith & Wesson 9 mm-es pisztolyt, és őrizetbe vették. Egy tárat is elvettek, amelyben 15 töltény volt, a gyereket pedig visszavitték az édesanyjához. Dennis Buckley, Beech Grove polgármestere azt mondta, hogy „megalázónak” tartja az esetet.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még