Baleset

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen

Autó csapódott a Brandenburgi kapuba

| Szerző: hirado.hu
Egy autó csapódott a Brandenburgi kapuba Berlinben, a sofőr életét vesztette. A hatóságok vizsgálják az eset körülményeit és okait.

 

A Berlin jelképének számító Brandenburgi kapu egyik oszlopába csapódott egy fekete Mercedes az éjszaka folyamán – jelentette a ZDF internetes kiadása.

A helyszínre riasztott rendőri- és tűzoltóegységek egy halottat találtak az ütközéstől teljesen összeroncsolódott gépkocsiban. A 23: 30 perckor bekövetkezett tragédiát megelőzően a kocsi a Unter den Linden sugárút felől hajtott a Brandenburgi kapu felé, és a világhírű építmény két oszlopa közé csapódott, jelentősen megrongálva a műemléket.

A hatóságok egyelőre vizsgálják az eset körülményeit, és igyekeznek tisztázni, hogy miért hajtott a sofőr az emlékműbe.

Rendőrök a berlini Brandenburgi kapunál történt baleset helyszínén 2023. január 16-án hajnalban. A rendõrség tájékoztatása szerint egy autó nem sokkal éjfél elõtt belerohant a kapuba, a sofõr a baleset következtében életét vesztette.MTI/EPA/Clemens Bilan

Nyitókép: Összeroncsolódott jármû a berlini Brandenburgi kapunál történt baleset helyszínén 2023. január 16-án hajnalban. A rendõrség tájékoztatása szerint az autó nem sokkal éjfél elõtt belerohant a kapuba, a sofõr a baleset következtében életét vesztette. MTI/EPA/Clemens Bilan

Ajánljuk még