Fontos

Gulyás Gergely: Ha valaki gyermekek sérelmére követ el bűncselekményt, semmilyen kegyelemben nem részesülhet

Sokkoló látvány, valósággal elnyelte az út a két autót

| Szerző: hirado.hu
A heves esőzések miatt beszakadt az út két autó alatt az Egyesült Államokban. Az egyik járműből ketten önerőből kimásztak, míg a másik autóban tartózkodó két embert a tűzoltók mentették ki.

Két autó zuhant egy 4,5 méter mély vízelnyelőbe, miután beszakadt az úttest a Kalifornia állambeli Chatsworthben – írja a New York Post.

Az egyik jármű a másik tetejére zuhant, a roncsokba szorult emberek kimenekítésén ötven tűzoltó dolgozott. A felső járműben tartózkodó két embernek sikerült egyedül kijutniuk az autóból, az alsó járműből létrák segítségével menekítették ki a sofőrt és utasát.

„Létrákkal hidaltuk át az egyik rést, hogy le tudjunk jutni kifeszíteni az ajtót” – mondta Andrew Worden zászlóaljparancsnok.

Az eredeti mentési terv azonban kudarcot vallott, amikor a lyukba zúduló eső elmozdította a járműveket.

„Mivel az egész út veszélybe került, a tűzoltóknak azonnali mentést kellett végrehajtaniuk, hogy megmentsék a két beszorult ember életét” – írta közleményében a tűzoltóság. Végül kötelek és létra segítségével egy tűzoltó leereszkedett, és kiemelte a két bajba jutott embert, akit könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: youtube.com

Ajánljuk még