Aktuális

Késes támadás történt egy németországi középiskolában, több diák súlyosan megsérült

Hősies tűzoltók mentették ki a kutyákat a kiáradt patakból

| Szerző: hirado.hu
Két kutyát kellett kimenteni egy gyors sodrású, kiáradt patakból az Egyesült Államokban. Az egyik állat egy faláda tetején egyensúlyozva várta a segítséget, míg a másik kapálózva próbált a felszínen maradni. Mindkét ebet épségben kihúzták és átadták őket a gazdáiknak.

 

Két kutyát mentettek ki a tűzoltók egy kiáradt patakból a kaliforniai Goletában, miután néhány nap alatt több mint tíz centiméternyi eső zúdult a területre – írja a New York Post.


Az egyik kutya kétségbeesetten próbált a gyors sodrású patak vizének felszínén maradi, érte a tűzoltók mentőrudak segítségével mentek be. Két tűzoltó saját testével fogta fel az erős áramlatot, míg a harmadik tűzoltó a kutyával az ölében sétált ki. A mentésről készült felvételen látható, amint a hálás eb tétovázás nélkül ugrik a partra, egyenesen a mentőcsapat egyik tagjának a karjaiba.

A másik kutya a patakban sodródó faládán egyensúlyozott, de a patak melletti betontöltés miatt nem tudott kimászni a partra. A mentőcsapat kötelek segítségével biztosította ki az ebet, majd óvatosan a partra vontatták.

Az állatvédők megszárították a kimerült állatokat, és ellenőrizték, hogy nem sérültek-e meg a megpróbáltatás alatt, utána pedig átadták őket gazdáiknak.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: twitter.com

Ajánljuk még