logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Néhány órával a leleplezése után ellopták a Rammstein énekesének szobrát

| Szerző: Gombos Krisztián
Órákkal a kihelyezése és leleplezése után ellopták a Rammstein énekeséről készült bronzszobrot, amelyet a németországi Rostockban állított ki a megalkotója.

A Roxxy Roxx néven alkotó művész az Instagram-oldalán osztott meg fotókat a szoborról, amit Till Lindemann 60. születésnapja alkalmából készített. A német metalegyüttes frontembere január negyedikén, azaz szerdán lett 60 esztendős, a szobrot pedig Rostock Evershagen nevű kerületében állították fel, nem messze attól a háztól, ahol az énekes gyerekkorában élt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Roxxy Roxx (@roxxy__roxx_) által megosztott bejegyzés

Az öröm azonban nem tartott sokáig, ismeretlenek ugyanis néhány órával a kihelyezése után meglovasították a mintegy 40 kilogramm súlyú szobrot. Roxxy Roxx közlése szerint számított arra, hogy ellopják a művét, mivel korábban is megtörtént már egy alkotásával, hogy lába kélt.

A helyi média értesülései szerint a rostocki rendőrség keresi a tolvajokat, szemtanúk jelentkezését várják.

A Rammstein, amely tavaly áprilisban jelentette meg nyolcadik, Zeit című nagylemezét, idei turnéja keretében Magyarországra is ellátogat. A zenekar mindjárt két koncertet is ad Budapesten, július 11-én és 12-én is fellépnek a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek a szervező Live Nation weboldalán keresztül érhetők el.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még