logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kényszerleszállást hajtott végre az utasszállító: a pilóták nem mertek kockáztatni, miután kiderült, mi történt az utastérben

| Szerző: hirado.hu
Két légiutas-kísérőt kisebb füstmérgezés miatt a helyszínen kellett ellátni, az utasokat pedig más járatokra áthelyezni.

 

Kisebb füstmérgezés miatt láttak el két légiutas-kísérőt, miután a Lufthansa gépe kényszerleszállást hajtott végre Chicagóban hétfő este, mert kigyulladt egy utas túlmelegedett laptopja – számolt be a People.

A pilóták elővigyázatossági döntést hoztak, hogy a Los Angelesből felszálló és Frankfurtba tartó gépet az O’Hare nemzetközi repülőtéren landoltatják – áll a légitársaság közleményében.

Az ok egy kis tűz volt az utastérben, amelyet egy utas túlmelegedett laptopja okozott”– olvasható a közleményben. „A tüzet repülés közben, még a biztonsági landolás előtt eloltották.  A fedélzeten az utasok mindvégig biztonságban voltak.”

A légitársaság hozzátette, hogy a légiutas-kísérőket még a helyszínen ellátták, és a 457-es járat utasai nem sérültek meg. Az összes utas további útjának megszervezésében a légitársaság segít.

Ajánljuk még